REŢETA ZILEI- MIERCURI: Pui cu sos de ardei copţi
Publicat pe 26.10.2016 la 13:19 Actualizat pe 26.10.2016 la 13:19
Dacă ai poftă de carne de pui, dar te-ai săturat de reţetele clasice, cu siguranţă trebuie să încerci acest preparat. Pieptul de pui cu sos de ardei copţi este o reţetă delicioasă şi care se prepară foarte simplu, potrivit retetepractice.ro.
Dacă ai poftă de carne de pui, dar te-ai săturat de reţetele clasice, cu siguranţă trebuie să încerci acest preparat. Pieptul de pui cu sos de ardei copţi este o reţetă delicioasă şi care se prepară foarte simplu, potrivit retetepractice.ro.
Pentru acest fel de mâncare ai nevoie de câteva ingrediente simple şi de puţin timp pentru preparare.
Ingrediente:
- un piept de pui întreg
- o ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 6 ardei copţi decongelaţi
- 2 roşii în bulion
- 150 ml supă
- 2 linguri ulei
- pătrunjel pentru servit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune într-o tigaie încăpătoare uleiul şi căleşte usturoiul, având grijă ca acesta să nu se ardă. Adaugă apoi şi carnea tăiată cuburi, presară cu sare şi piper şi lasă până ce îşi schimbă culoarea uniform, scoate-o.
Între timp mixează ardeii copţi şi ceapa şi pasta obţinută pune-o în tigaie. Căleşte un minut, pune carnea, adaugă roşiile tăiate mărunt.
Peste amestec toarnă supa şi lasă la fiert până ce carnea este pătrunsă. Poţi să serveşti acest fel de mâncare cu pătrunjel deasupra şi alături de o garnitură.
Poftă bună!
B.H.