Reţeta zilei: Sâmbătă - Coroniţă cu şuncă! Se prepară repede şi e perfectă pentru cină
Publicat pe 25.02.2017 la 16:25 Actualizat pe 25.02.2017 la 16:24
E sâmbătă weekend şi cu siguranţă nu ai chef să stai prea mult în bucătărie! Îţi spunem noi o reţetă simplă, pe care o vei face în doar câteva minute: coroniţă cu şuncă.
E sâmbătă weekend şi cu siguranţă nu ai chef să stai prea mult în bucătărie! Îţi spunem noi o reţetă simplă, pe care o vei face în doar câteva minute: coroniţă cu şuncă.
Ai nevoie de:
- 300 g şuncă
- 5 ouă
- 200 ml vin alb
- 100 ml ulei
- 250 g făină
- un plic praf de copt
- 150 g caşcaval sau telemea
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amestecă făina cu praful de copt şi adaugă ouăle, vinul şi uleiul. Taie şunca cubuleţe, adaugă caşcavalul sau telemeaua tăiate bucăţele. Amestecă totul şi pune sare şi piper cu moderaţie. Toarnă aluatul într-o formă unsă cu ulei şi lasă la cuptor pentru 45 de minute, conform retetepractice.ro. Poftă bună!
R.P.