REŢETA ZILEI: SÂMBĂTĂ - Începe-ţi dimineaţa cu un senviş PICANT! Gata în câteva minute şi simţi că mănânci la Fast Food
Publicat pe 16.01.2016 la 10:30 Actualizat pe 16.01.2016 la 10:31
Fast Food-ul e o regulă pentru mulţi atunci când vine weekend-ul. În timp ce mulţi ies din casă şi mănâncă nesănătos pe bani puţini, alţii "fierb" reţeta perfectă în adăposturi.
Fast Food-ul e o regulă pentru mulţi atunci când vine weekend-ul. În timp ce mulţi ies din casă şi mănâncă nesănătos pe bani puţini, alţii "fierb" reţeta perfectă în adăposturi.
Una dintre cele mai apetisante reţete pentru un senviş mai mult decât ca la carte, este senvişul Pepperoni.
Ai nevoie de:
- unt
- trei felii de pâine
- patru felii de brânză mozzarella
- jumătate de cană de marinara
- 10-16 felii de pepperoni
Cum se prepară?
Unge cu unt feliile 1 şi 2 pe o singură parte şi taie feliile de pepperoni în jumătate. Între timp, pregăteşte tigaia cu puţin ulei la nivel mediu de căldură. Pune una dintre feliile date cu unt, cu partea cu untul în jos, în tigaie. Adaugă apoi două felii de mozzarella, pune peste câţi pepperoni îţi doreşti, după care unge totul cu un sfert din cana cu sosul de marinara. Adaugă peste sos felia fără unt, după care adaugă cele două felii de mozzarella rămase; pune pepperoni şi unge cu marinara ca în cazul anterior, şi adaugă peste felia dată cu unt, cu partea unsă în sus.
După câteva minute, întoarce senvişul pe partea cealaltă pentru a face untul să intre în pâine. Aşteaptă să se rumenească puţin, după care e gata de servire!
Poftă bună!
A.C.