REŢETA ZILEI - Sâmbătă: Tortilla cu pui picant
Publicat pe 14.05.2016 la 15:09 Actualizat pe 14.05.2016 la 15:50
Azi avem o propunere delicioasă pentru tine: Tortilla cu pui picant. Nu ai nevoie de multe ingrediente şi se prepară imediat.
Azi avem o propunere delicioasă pentru tine: Tortilla cu pui picant. Nu ai nevoie de multe ingrediente şi se prepară imediat.
Ce ne trebuie: 3 fire de sparanghel, 2 bucăţi de piept de pui, 365 tortilla picantă, ceapă roşie, curry, roşie, lămâie
Mod de preparare: "Am pregătit mai întâi sparanghelul. Tai partea alba (se curăţă cu răzătoarea) și am tras la tigaie firele de sparanghel, cu sare și piper. Am tăiat pe lung pieptul de pui. Am presărat peste carne puțină sare și piper, ulei, și am amestecat – mâncarea se face cu mâinile, să știți. Am pus pieptul de pui în tigaie. Când facem tortilla, mâncarea trebuie să fie un pic picantă, așa că am adăugat și curry. Am curățat un pic de ceapă roșie, crudă, crocantă, pentru gust. Am pus peste ea ulei și zeamă de lămâie. Uau, ce aromă! Am adăugat și sos Worcester. La urmă am amestecat sparanghelul cu ceapă, ardei iute, un pic de salată. Am tăiat câteva felii de roșie. Am luat foaia de tortilla, am trecut-o peste foc, am pus câte 3 bucățele de pui, ceapă roșie, ardei iute, felioare de roșie, salată, zeamă de la pui și am înfășurat o dată, apoi am prins-o cu o țepușă. Arată apetisant și merge foarte bine cu o bere!" , scrie Nicolai Tad pe blogul său.