REŢETA ZILEI - VINERI: Dulceaţă de ceapă franţuzească - un preparat prezentat de chef Nicolai Tand
Publicat pe 26.08.2016 la 09:47 Actualizat pe 26.08.2016 la 10:19
Chef Nicolai Tand ne-a dezvăluit reţeta felului lui preferat de mâncare franţuzească. Celebrul bucătar ne asigură faptul că acest preparat îţi va cuceri toţi prietenii.
Chef Nicolai Tand ne-a dezvăluit reţeta felului lui preferat de mâncare franţuzească. Celebrul bucătar ne asigură faptul că acest preparat îţi va cuceri toţi prietenii.
Ingrediente: 3 cepe roşii, o portocală, ulei, o lingură de zahăr brun
Mod de preparare: se taie ceapa juliene şi apoi se trage la tigaie în ulei la foc mic. Se lasă ceapa să scadă frumos şi să se caramelizeze, apoi se pun zahărul şi zeama de la portocală şi se lasă să scadă în continuare. Se lasă la foc mic timp de aproximativ o oră pentru a se carameliza, potrivit nicolaitand.ro.
Pont: se serveşte cu foie gras sau ficăţei de pui!
A.E.D.