REŢETA ZILEI: Vineri- Piept de pui cu mozzarella, roșii și ierburi aromatice
Publicat pe 08.07.2016 la 13:20 Actualizat pe 08.07.2016 la 14:01
Începe weekendul! Ce spuneţi de o reţetă simplă, foarte uşor de realizat şi incredibil de gustoasă? Mai jos veţi vedea cum puteţi găti piept de pui cu mozzarella, roşii şi ierburi aromate.
Începe weekendul! Ce spuneţi de o reţetă simplă, foarte uşor de realizat şi incredibil de gustoasă? Mai jos veţi vedea cum puteţi găti piept de pui cu mozzarella, roşii şi ierburi aromatice.
Ingrediente:
- Piept de pui cca. 500 g ( 2 bucăți),
- Mozzarella 2 bucăți mici, cca. 100 g,
- Roșii medii cca. 2 bucăți,
- Frunze de salvie,
- Frunze de lămâiță,
- Sare de mare cca. 20 g,
- Piper proaspăt măcinat cca.
- 2 g, Smântână de gătit cca. 300 ml.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper. Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit, conform bucataras.ro.
R.P.