REŢETA ZILEI - VINERI: Shaorma delicată făcută în casă! Sănătoasă şi uşor de preparat
Publicat pe 17.10.2014 la 16:48 Actualizat pe 17.10.2014 la 16:58
Vrei o gustoare sănătoasă, dar ai o poftă nebună de o shaorma? Ei bine, acum poţi îmbina utilul cu plăcutul. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru a-ţi satisface pofta.
Vrei o gustoare sănătoasă, dar ai o poftă nebună de o shaorma? Ei bine, acum poţi îmbina utilul cu plăcutul. Ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru a-ţi satisface pofta.
Reţeta zilei de astăzi este una pe cât de simplă pe atât de delicioasă. Shaorma delicată este gustarea perfectă pentru o escapadă culinară, dar totuşi sănătoasă. Iată de ce ai nevoie.
Ingrediente:
- o lipie
- 100g de carne de pui la cuptor
- un castravete murat tăiat rondele
- jumătate de morcov ras
- 50 g de rădăcină de ţelină rasă
- câteva frunze de baby spanac proaspăt
- 3 linguri de ulei de măsline
- sare de mare proaspăt râşnită
- hârtie pentru alimente şi sfoară din bumbac
Aşezaţi pe lipie în straturi bucăţile de pui, apoi rondelele de castravete murat, morcovul şi ţelina date prin răzătoare şi frunzele de spanac.
Stropiţi totul cu cele 3 linguri de ulei de măsline şi râşniţi pe deasupra sare de mare. Rulaţi lipia, împachetaţi în hârtie partea de jos a shaormei şi legaţi-o cu o bucată de sfoară subţire din bumbac. Gustarea este gata! (Sursă: printesapolonic.ro)
A.C.
Foto: printesapolonic.ro
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - JOI / Cum să faci PIZZA DIETETICĂ! Îţi satisfaci pofta şi nu te îngraşi un gram