Rezultatele necropsiei au fost făcute publice. Cum a murit Alexandru, tânărul din Pitești abandonat de prieteni

Alexandru Țurțurilă, tânărul din Pitești abandonat de prieteni. © Arhivă

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală Pitești au efectuat autopsia cadavrului lui Alexandru Țuțulică, tânărul din Pitești care a murit după ce a fost abandonat pe marginea drumului de către prieteni.

Conform raportului preliminar, cauza morții ar fi fost asfixiere cauzată de un edem pulmonar, relatează surse juridice. În urma acestui scenariu, este eliminată posibilitatea unui omor, deși dosarul de moarte suspectă rămâne deschis.

Mai mult, edemul pulmonar ar fi putut avea mai multe posibile cauze, printre care se numără și intoxicația cu stupefiante. Despre Alexandru se știa că era consumator de droguri, fapte pentru care avea deschise și două dosare, conform Observator.

Alexandru Țuțulică a fost abandonat de Ionuț, șoferul mașinii în care se afla. La audieri, tânărul de 20 de ani a declarat că s-a speriat atunci când a văzut că lui Alexandru i s-a făcut rău și a ales să îl abandoneze.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro