Roberta Anastase s-a măritat: "Vrem un copil cât mai repede!" / Foto

+3 click pentru
galerie

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, s-a căsătorit civil, astăzi, la Ploieşti. Politiciana i-a spus "Da" omului de afaceri Victor Farca, iar ceremonia a fost oficiată de primarul Iulian Bădescu.

Roberta Anastase a purtat o rochie albă simplă, cu bretele, iar buchetul a fost in ton cu rochia, din orhidee albe. Atât Roberta Anastase, cât şi Victor Farca au fost foarte emoţionaţi.

"A fost cea mai emoţionantă zi din viaţa mea! Au fost 3 cereri în căsătorie până acum, la toate răspunsul a fost da, dar nu am avut timp să ne ocupăm de eveniment. Ne dorim sănătate, înţelegere şi un copil cât mai repede, dar nu depinde de noi, cum vrea Dumnezeu", a spus Roberta Anastase, după eveniment.

Cununia civilă a fost oficiată azi de primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, fost coleg de partid cu Roberta, actualmente trecut în tabăra USL.
Nunta şi căsătoria religioasă vor avea loc duminică la palatul Ştirbey din Buftea.

„Mi s-a părut biserica atât de frumoasă. Biserica chiar de la Ştirbey, încât de acolo am pornit povestea noastră şi am construit după aceea”, a declarat Roberta. Rochia va fi creată de Cătălin Botezatu şi va fi de culoare ivoire. Meniul va costa 45 de euro de persoană.

„Este în lucru rochia şi sper să fie una frumoasă. Aşa îmi doresc. Culoarea va fi ivoire pentru că şi culorile nuntii sunt corai şi ivoire”, a mai spus Roberta Anastase.

Naşii sunt avocaţii Gabriela şi Bogdan Enescu. Printre pliticienii invitaţi la nuntă se numără şi lideri ai USL Prahova, precum: Mircea Cosma şi fiul său, Vlad Cosma, Iulian Bădescu şi Mircea Roşca, Sebastian Ghiţă, etc.

Foto: Capturi România TV

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro