Roberta Anastase se căsătoreşte astăzi! Elena Udrea şi Elena Băsescu au strigat prezent! Vezi cine este marele absent al nunţii anului din lumea politică / Update

+3 click pentru
galerie

Roberta Anastase mireasa

Astăzi, Roberta Anastase se căsătoreşte religios cu alesul inimii sale, Robert Farca. Nu numai ploaia s-ar putea să îi dea nunta peste cap, dar şi anumiţi invitaţi care nu o vor onora cu prezenţa.

Cu toate că Traian Băsescu a confirmat participarea la cel mai important eveniment din viaţa fostei preşedinte a Camerei Deputaţilor, şeful statului a trebuit să decline, astăzi, invitaţia. Petrecerea a început la ora 18.00, la Palatul Ştirbey din Buftea. Aproximativ 400 de persoane sunt invitate la eveniment. Printre cei care au confirmat prezenţa sunt lideri importanţi din PDL, precum Elena Udrea şi Elena Băsescu.

Astăzi are loc cea mai importantă nuntă a anului din lumea politică: Roberta Anastase îmbracă rochia de mireasă! Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor se cunună religios cu omul de afaceri Victor Farca, după 15 ani de relaţie. Cei doi au avut, vineri, cununia civilă.

Update

23:16

Roberta a cam dat-o-n bară cu meniul invitaţilor. Ea a mărturisit că a pregătit mâncăruri fresh "ca pentru 40 de grade". Sarmalele lipsesc cu desăvârşire din acelaşi considerent. Afară, temperaturile au scăzut foarte mult şi plouă cu găleata, semn că mariajul celor doi va sta sub semnul belşugului.

23:00

Cătălin Botezatu îşi face poze cu mireasa şi le urcă pe Facebook. De asemenea, le face "declaraţii de dragoste" invitatelor de seamă, cum ar fi Elena Udrea sau Anca Boagiu, cărora le laudă ţinutele perfecte.

20:00

Majoritatea invitaţior au sosit şi petrecerea a început.

19:20

Cununia religioasă s-a terminat, iar mirii s-au retras în incinta Palatului Ştirbey. Au apărut primele fotografii cu Roberta Anastase îmbrăcată în rochia de mireasă marca Cătălin Botezatu.

18:44

Au sosit în jur de 200 de invitaţi, deşi în capelă au loc doar 60 de persoane. Din cauza ploii, doamnele şi-au adus două perechi de pantofi.

18:12

Culorile nunţii sunt corai şi ivoire.

18:10

Rochia miresei va purta semnătura celebrului designer Cătălin Botezatu. Aceasta este de culoare  crem, iar trena este făcută din pene de struţ.

18:01

Din cauza ploii torenţiale, cununia religioasă va fi oficiată în interiorul bisericii.

17:59

Elena Udrea a sosit la petrecere îmbrăcată într-o rochie superbă de culoare roz.

17:48

Invitaţii au început să sosească. În prezent, se fac probe de sunet. Atmosfera va fi întreţinută de Călin Geambaşu şi Aurel Tămaş.

Foto: Facebook şi capturi România TV

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro