Un român devenise "spaima de la metrou"! Şi-a primit sentinţa după ce şi-a recunoscut faptele

Un român devenise "spaima de la metrou"! Şi-a primit sentinţa după ce şi-a recunoscut faptele © My London News

Un român în vârstă de 38 de ani, stabilit în Dagenham, la 20 de kilometri de capitala Regatului Unit al Marii Britanii, Londra, devenise sperietoarea celor care foloseau metroul în metropolă, datorită abilităţilor sale de a fura din genţile pasagerilor. Uneori geanta cu totul!

Zilele trecute, Laurenţiu Valentin Trocan, a fost prins de poliţia britanică şi încarcerat pentru următoarele 30 de luni, conform Mylondon.news. Acesta era un client mai vechi al oamenilor de ordine, fiind arestat în alte câteva rânduri pentru aceeaşi îndeletnicire. 

În luna februarie, acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în acţiune, a fost reţinut şi arestat, dar a ieşit după ce i-a fost achitată cauţiunea. Nici atunci nu s-a potolit. A continuat să fure din bagajele oamenilor. Arestat zilele trecute, românul a negat în faţa jurnaliştilor că ar fi fost vinovat, însă lucrurile s-au schimbat în faţa instanţei, acolo unde şi-a recunoscut cinci din cele opt furturi.

Potrivit informaţiilor oferite de anchetatori, românul avea o strategie bine pusă la punct. Acesta opera doar între orele 20.30 şi 22 şi alegea o rută în care erau doar două opriri. Dacă apuca să coboare, până victima se dezmeticea şi cobora la următoarea staţie, el se "evapora" de mult. Românul obişnuia să fure genţi, bani sau telefoane mobile de la călători care se pregăteau să urce pe scări rulante, tocmai pentru a le fi greu acestora să riposteze sau să-l urmărească.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro