VIDEO / Românca din Finlanda, căreia i-au fost smulşi copiii din braţe: "Băiatul meu striga încontinuu că sunt bătuţi şi că îi omoară"

O mamă trăieşte o durere de neînchipuit! Camelia Jalakobski, o româncă stabilită în Finlanda, a fost victima soţului ei, care a apelat la orice metodă prin care să o departă de cei trei copii ai săi şi să obţină custodia completă a micuţilor. 

Camelia Jalakobski, românca în vârstă de 42 de ani trăieşte în Finlanda de ani buni, acolo unde şi-a construit o strălucită carieră de medic, dar şi o familie. 

După ce s-a despărţit de soţul ei, bărbatul abuziv a apelat la orice metodă prin care să o îndepărteze pe Camelia de cei trei copii ai săi, iar într-un episod recent, micuţii i-au fost luaţi cu forţa din casă, de către autorităţi.

"Băiatul meu striga "Ajutor! Ne omoară!" Am văzut prima imagine de atunci, de coşmar. Cei trei executori judecătoreşti se băteau cu cei trei mici ai mei şi au încercat să-i scoată cu forţa din casă, ceea ce e contrar legii finlandeze. Copiii au spus că nu vor să-şi vadă tatăl pentru că i-a brutalizat şi nu i-a îngrijit. Vineri, el a făut un nou apel în instanţă, prin care a cerut custodia completă, pe mtiv că eu aş fi plănuit să fug din ţară. pe baza minciunilor lui, i s-a încredinţat custodia, fără niciun martor, fără proces", a povestit românca, pentru "Acces Direct".

Citeste si:

VIDEO / Cel mai ascuns secret al Narcisei! Duce o viaţă de regină, iar mama ei moare de foame şi cerşeşte la colţul străzii

VIDEO / Protest extrem! Sute de credincioşi vor să fie excluşi din Biserica Ortodoxă! Motivul este halucinant!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro