Românul care se trage de şireturi cu Bill Gates a trecut prin clipe de groază! Imagini exclusive din mijlocul uraganului care a făcut ravagii în Emiratele Arabe

Unul dintre puţinii români care au avut şansa să stea la taclale cu celebrul miliardar Bill Gates a trecut prin momente cumplite, în Emiratele Arabe.
Afaceristul şi politicianul Marius Opran, tatăl unei cunoscute soliste - Delia Opran - a avut parte de o experienţă sinistră, în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Miercuri, în capitala amintită a avut loc fenomene meteo extrem de rare: uragan, ploi abundente şi grindină. În momentul în care s-a declanşat uraganul, angajaţii hotelului de lux în care era cazat românul care s-a tras de şireturi cu Bill Gates au activat alarma de incendiu, iar toţi clienţii au ieşit, disperaţi, din camere. Abia când au ajus la recepţie au aflat că, de fapt, alarma de incendiu era singura modalitate de a-i alerta pe toţi, pentru a-i anunţa că afară este un... uragan! "S-a dat alarma de incendiu, de fapt nu este adevărat. Este vorba de tăria vântului şi, ca să-i scoată pe toţi din camere, au inventat că s-a raportat un incendiu", a explicat Marius Opran.
Făcând haz de necaz, românul a explicat care era cea mai mare supărare a sa: "Cum să fiu calm într-un hotel unde nu se fumează şi nici nu mă lasă afară fiindca e pericol să-mi cadă ceva în cap?!".  "Vrei să trimit un elicopter după tine?", i-a replicat fiica, Delia Opran (foto jos).
Potrivit CNN, uraganul care a lovit miercuri Abu Dhabi a paralizat capitala. Zborurile au fost suspendate, şcolile şi firmele au fost închise, iar şoferii au rămas blocaţi în viiturile care s-au format, întrucât sistemul de canalizare din Abu Dhabi nu a mai făcut faţă. Asta deoarece ploile sunt extrem de rare în Emiratele Arabe, clima fiind una uscată, de deşert.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro