Românul condamnat la moarte în Malaezia a spus adevărul despre tatăl său: "El minte pentru bani!"

Românul condamnat la moarte în Malaysia a acordat un interviu din închisoare. Ionuţ Gologan a vrut să lămurească problema banilor daţi de Gigi Becali.

Ionuţ Gologan a făcut declaraţii uluitoare despre tatăl său şi a explicat de ce îşi pune toată nădejdea în Gigi Becali. „Tata, de când îl ştiu eu, este la fel. Se plimbă de colo-colo şi plânge că vrea să mă ajute pe mine, dar, de fapt, nu mă ajută pe mine, ci se ajută pe el. Atunci când i-a dat domnul Becali 3.000 de euro, i-am zis: «Tată, ai venit aici în iunie, nu trebuie să mai vii încă o dată aşa de repede, nu are rost să te văd prin geam doar 40 de minute. Trimite-mi banii să îi folosesc. Pot să cumpăr mai multă mâncare, să îmi continui tratamentul dentar, să iau o cartelă telefonică să sun acasă». Şi zice tata: «Bine, bine, ţi-i trimit». Şi mi-a trimis 1.500 de euro. Ce a făcut cu restul... nu ştiu. Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul. Am încercat să îl sun pe domnul Becali, să îi explic ce se întâmplă şi am văzut că dânsul este supărat şi mi-a închis foarte repede. Fiind închis aici, nu pot să îi explic dânsului ce fel de om sunt eu, ce gândesc, prin ce trec aici”, a declarat românul pentru ring.ro.

Mai mult, Ionuţ Gologan a explicat ce a vorbit cu omul de afaceri, care a promis public că îl va ajuta. „Eu i-am spus domnului Becali sincer, omeneşte: «Am primit doar 1.500 de euro de la dvs. Ăsta e adevărul. (...) Am găsit avocatul numărul unu în Malaysia şi ar putea să mă scoată. Poate nu să fiu liber, ci doar cu o pedeapsă de 18-20 de ani». Vedeţi, eu cred că doar domnul Becali mă poate ajuta. Problema e însă că, în momentul în care l-am sunat şi i-am zis că preţul avocatului este în jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis că nu are atâţia bani, că nu aruncă banii degeaba. M-am simţit jenat, i-am zis: «Vă mulţumesc, este un avocat cu experienţă, este tot ce am putut să facem, eu v-am întrebat pe dvs. dacă ne puteţi ajuta sau nu». Şi dânsul, fiind supărat pe tata bănuiesc, mi-a spus că nu are atâţia bani. Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul, dar nu ştiu dacă au luat sau nu legătura. Eu sunt închis, am acces la telefon mai greu şi nu pot să îl sun în fiecare zi. Domnul Becali este un om important, are grijile lui, iar eu sunt un nimeni, un prizonier, nu pot să îl deranjez tot timpul. În tata nu am încredere să îi explice situaţia mea. E posibil ca domnul Becali să nu mă fi crezut când i-am zis că am nevoie de 90.000 de euro. Şi-o fi imaginat că sunt la fel ca tata şi mint pentru bani. Banii ăia, dacă o să fie cazul, o să fie transferaţi din contul dânsului în cel al avocatului, iar contractul o să ajungă în mâinile dânsului. Eu sunt în aşteptarea ultimului apel la Curtea Federală...”, a adăugat el.

Ionuţ Gologan a fost prins, acum aproape trei ani, pe aeroportul din Kuala Lampur şi dus imediat într-o puşcărie de maximă siguranţă. Românul avea în bagajul său 2,5 kilograme de droguri de mare risc. Pentru asta, magistraţii malaezieni l-au condamnat pe Ionuţ Gologan la moarte. Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe se luptă să obţină înlocuirea pedepsei capitale.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Ce a făcut tatăl românului condamnat la moarte cu banii de la Gigi Becali! Mărturisirea latifundiarului te va lăsa mască

Cu banii luaţi şi cu promisiunea încălcată! Ce a făcut tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia cu banii primiţi de la Gigi Becali


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro