Roxana Vancea a luat-o pe urmele Ozanei Barabancea! Vezi cât de mult s-a îngrăşat

+2 click pentru
galerie

Roxana Vancea nu a fost niciodată o fată care să aibă formele unui model. Dar, până acum, părea să reuşească să-şi păstreze formele voluptoase fără să exagereze în dimensiuni.
Admirată de majoritatea bărbaţilor şi făcută celebră de bustul ei impresionant, R¤oxana Vancea pare să nu mai fie interesată de corpul ei şi a început să prindă proporţii, călcându-i pe urme Ozanei Barabancea.
De două luni, de când a fost scoasă de pe „sticlă” de Antena1, fosta vecină a lui Răzvan şi Dani s-a îngrăşat substanţial, semn că timpul liber de care a avut parte în ultima vreme îi prieşte de minune şi îl petrece în bucătărie sau în restaurant. La unul dintre evenimentele din ultima vreme la care a participat, Roxana a purtat o rochie neagră în speranţa că va reuşi să-şi ascundă formele (prea)pline pe care le are. Neinspirată alegerea însă, rochia fiind transparentă şi mult prea scurtă pentru a masca picioarrele mult îngroşate sau colăceii din jurul burţii. Roxana, opreşte-te din mâncat până nu va fi prea târziu!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro