Rugăciunea către Sfântul Valentin care are puteri de seducţie! Rosteşte-o pentru a-ţi „câştiga” partenerul

Sfântul Valentin © Arhivă

Sfântul Valentin reprezintă una dintre cele mai aşteptate sărbători de români. Nu doar că există un procentaj din populaţie care îşi serbează ziua de nume, dar şi pentru că este ziua iubirii. 

Sfântul Valentin reprezintă una dintre cele mai aşteptate sărbători de români. Nu doar că aceştia sunt bucuroşi că-şi serbează ziua de nume, dar şi pentru că celebrează încoronarea iubirii alături de partenerul de viaţă. Rosteşte această rugăciune pentru a avea noroc în dragoste. 

"O, Sfânt drag și martir glorios, învață-ne să iubim fără a fi egoiști și să fim bucuroși dăruind. Dă putere tuturor celor care iubesc cu adevărat să aducă tot ceea ce este mai bun în celălalt prin Dumnezeu și în Dumnezeu. Iubirea, iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de răul (primit). Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată", este rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti. Aceasta este Scrisoarea întâi a Sfântului Apostol Paul către Corinteni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro