Rusia, surpriză pentru Siria, chiar de 1 martie! "Nu mă aştept să dureze prea mult"

Sursă foto: Hepta

Rusia pregăteşte o surpriză pentru Siria şi aceasta e posibil să se întâmple chiar pe 1 martie. Totuşi, acordul asupra acestei oferte nu a fost încă înfăptuit.

Conform Reuters, un oficial occidental a anunţat că Rusia a făcut o propunere pentru a începe o încetare a focului în Siria la 1 martie. Potrivit responsabilului, nu s-a ajuns încă un acord asupra ofertei ruse.

Vin vremuri grele pentru Ucraina. Rusia este nemiloasă

Statele Unite sunt preocupate în sensul unor elemente ale propunerii ruse. Un emisar al Departamentului de Stat a declarat în Congres că în cazul în care măsurile diplomatice nu reuşesc, ar trebui să ia în considerare opţiunile prezentate.

VLADIMIR PUTIN e un vampir nemuritor? Cea mai veche poză cu chipul lui este de acum 95 de ani

Puterile mondiale cer Rusiei să sfârşească bombardamentele din jurul Alep pentru a sprijini o ofensivă a guvernului sirian de a recaptura oraşul. "Nu mă aştept ca lupta de la Alep să dureze prea mult", a declarat ministrul sirian al informaţiilor Omran al-Zoubi pentru Reuters.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / A intrat într-o cafenea complet dezbrăcat şi i-a cerut chelneriţei să-l împuşte în cap! RAPID! Ce s-a întâmplat apoi

FOTO / N-a avut nicio jenă! A ieşit îmbrăcată aşa pe stradă şi a întors toate privirile! Imaginea a creat isterie pe reţelele de socializare

La un pas de război! Rusia a sărit din nou la gâtul Turciei după ce Ankara a interzis zborurile ruse de recunoaştere


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro