S-a aruncat de la etaj! Autorităţile au încremenit când au aflat ce făcea copilul femeii în timp ce ea îşi încheia socotelile cu viaţa

+6 click pentru
galerie

© Sursa foto: www.infobraila.ro

O femeie din Brăila a recurs la un gest extrem astăzi. Ea s-a aruncat în gol de la etajul al patrulea din blocul în care locuia cu soţul şi copilul său. Vecinii sunt şocaţi de ceea ce s-a petrecut şi nu îşi explică motivul pentru care femeia a ales să-şi pună capăt zilelor.

O femeie de 33 de ani s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Brăila, potrivit infobraila.ro. În ciuda faptului că medicii au ajuns destul de repede în locul în care era, nu au reuşit să-i salveze viaţa. După minute bune de resuscitare, doctorii au declarat decesul.

Autorităţile sosite la faţa locului au încremenit când au auzit că minorul femeii se afla la joacă într-un parc atunci când aceasta s-a sinucis. Şi asta pentru că se tem ca acesta să nu fi văzut scenele îngrozitoare.

Din declaraţiile vecinilor, poliţiştii au aflat că femeia a fost internată în trecut în unităţi spitaliceşti, cu diferite afecţiuni psihiatrice.

Poliţiştii au declarat că soţul femeii este la serviciu şi nu s-a putut lua legătura cu el, deocamdată. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar autorităţile înccearcă să afle ce s-a întâmplat.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro