Să lăsăm pudoarea la o parte! Sex în timpul menstruaţiei? Iată de ce trebuie să ţii cont

Foto Simbol © Pixabay

Unele femei nu vor să audă de sex atunci când sunt în zilele lor sensibile, mai ales din cauza crampelor şi a durerilor în zona abdominală. Altele în schimb, pot avea un libidou crescut şi îşi vor dori să petreacă clipe de tandrenţe în dormitor, alături de partenerul lor.

Dacă simţi nevoia să faci sex în această perioadă a lunii, e bine să ţii cont de câteva aspecte.

Este absolut necesar să ai o igienă bună, deoarece urina, saliva, sângele sau sperma fac parte din corpul nostru, fiind absolut normale, dar în acelaşi timp pot crea mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor. Este foarte important să te speli înainte şi după actul sexual.

De asemena, dacă nu-ţi doreşti un copil, încă, este recomandat să utilizaţi un prezervativ sau alte metode contraceptive. Ciclul menstrual este un proces complex şi uneori pot apărea anumite modificări la care nu te-ai fi gândit. De exemplu, se poate bloca un ovul care poate fi astfel fertilizat. Aşa încât e mai bine să previi!

Această perioadă este una destul de sensibilă aşa încât încercaţi să renunţaţi la jocurile "hard" şi folosiţi mişcări mai lente, ducând actul într-o zonă romantică. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro