S-a măritat în secret? Detaliul care a dat-o de gol pe Mădălina Secuianu

Mădălina Secuianu şi iubitul ei, Cătălin, se iubesc de aproape trei luni

Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri şi visează la ziua când va îmbrăca rochia de mireasă. Fotomodelul Mădălina Secuianu, se pare, a făcut marele pas sau cel puţin asta a lăsat să se înţeleagă pe pagina ei de socializare.
A avut parte de o vară fierbinte în adevăratul sens al cuvântului.  De când l-a cunoscut pe Cătălin Ionescu, proprietarul unor magazine de bijuterii din Bucureşti,  Mădălina Secuianu nu-şi mai încape în piele de fericire. De frica să nu creadă că visează, fotomodelul apropae că este nedezlipită de iubitul ei. "Ne-am cunoscut de la un prieten comun. Nu am crezut că el va deveni marea mai dragoste, dar acum pot să spun despre el că este iubirea vieţii mele. Sunt foarte îndrăgostită şi, în sfârşit, sunt cea mai fericită femeie de pe pamânt. Abia acum simt că trăiesc. Este un bărbat minunat şi îl ador", ne-a declarat, în exclusivitate, Mădălina.
De curând, pe pagina de socialiazare a Mădălinei un detalia a dat-o de gol că deja a făcut marele pas. Oare s-a căsătorit în secret? Daca da, noi îi urăm "Casă de piatră" şi să fie fericită! Aflaţi într-o vacanţă romantică, în Grecia, Mădălina a împărtăşit cu pirtenii virtuali câteva momente petrecute alături de iubitul ei care, surpriză, în loc de Cătălin Ionescu acum, apare Cătălin Secuianu. Se pare că în casa lor, cocoşul este Mădălina, din moment ce partenerul ei a luat numele ei de familie. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro