S-a rupt lanţul de iubire! De ce nu se va mai întoarce Dorinel Munteanu la Steaua!

Munteanu a obţinut o decizie irevocabilă prin care FC Steaua este obligat să-i plătească aproximativ 300.000 de euro, reprezentând contribuţii sociale şi venituri de natură salarială.
De la acest verdict, relaţia lui Dorinel Munteanu cu echipa din Ghencea s-a înrăutăţit. Selecţionerul a obţinut şi executarea silită a clubului pentru plata "impozitului pe venit şi a contribuţiilor la asigurările de sănătate şi la fondul de şomaj aferente veniturilor sau avantajelor de natură patrimonială, respectiv indemnizaţie de instalare, premii de joc, prime, contravaloare chirie, utilizarea autoturismului de serviciu (...) precum şi a majorărilor de întârziere aferente sumelor datorate cu acest titlu, şi pentru recuperarea cheltuielilor de executare, prin toate formele de executare prevăzute de lege". Semn că între antrenor şi clubul din Ghencea tensiunea a ajuns la cel mai înalt nivel. 
Selecţionerul a ajuns la executarea silită a clubului după ce, în urmă cu ceva timp, a obţinut o decizie irevocabilă prin care FC Steaua era obligată să-i plătească aproximativ 300.000 de euro, reprezentând contribuţii sociale şi venituri de natură salarială. În paralel, Gigi Becali susţinea însă că nu are nicio datorie faţă de fostul jucător şi antrenor al echipei sale.
Are probleme cu legea
Dorinel Munteanu a fost condamnat, la finalul lunii octombrie, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Conform datelor deţinute de portalul intanţelor de judecată, magistraţii au stabilit "pedeapsa de opt luni închisoare în sarcina inculpatului Munteanu Dorinel Ionel sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe" şi au suspendat aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de doi ani, perioadă în care acesta nu are voie să conducă. Incidentul în urma căruia fotbalistul a intrat în belele ar fi avut loc în urmă cu patru ani. Selecţionerul se află şi în proces de divorţ cu soţia sa. 
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro