Sanda Ladoşi spune totul despre amantlâcurile din showbiz!

+2 click pentru
galerie

Sanda Ladoşi a făcut o afirmaţie incredibilă, în faţa camerelor, referitor la combinaţiile amoroase din showbizul mioritic.

Invitată la "Star Chef", emisiune difuzată astăzi, începând cu 17.30, la Antena Stars, îndrăgita artistă Sanda Ladoşi a vorbit deschis despre situaţia din industria muzicală de astăzi. Sanda Ladoşi a explicat că, în perioada în care s-a lansat ea, primea piese gratis de la compozitori pentru a le interpreta, în timp ce altele erau nevoite să treacă prin paturile respectivilor. "Fie plăteşti piesa, fie eşti soţia sau iubita cui trebuie! (...) Sunt nişte reţete pe care le urmează. (...) Şi pe vremea existau anumite parti-pris-uri, care se ştiu. În sensul că erau soţiile compozitorilor. Dar era un procent de 10%. Acum este proporţia schimbată...", a afirmat Sanda Ladoşi.

Artista şi-a amintit de un episod care se putea încheia tragic, petrecut pe autostradă: "Conduceam cu 130 km/h, iar copiii se băteau în spate şi, dintr-o dată, a zburat un papuc direct pe volan. (...) Nu mi-am pierdut controlul. Conduc de 30 de ani - la fel ca şi cântatul - Mi s-au înmuiat picioarele... Eram cu doi copii în spate şi se putea întâmpla orice..."

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu 17.30, la "Star Chef", pe Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro