Sărbătoare mare mâine! Rugăciunea care are puteri vindecătoare pentru cei bolnavi

Sfântul Haralambie © doxologia.ro

Pe data de 10 februarie îl prăznuim pe Sfântul Haralambie, fiind supranumit "marele făcător-de- minuni". Acesta a primit de la Dumnezeu un dar foarte important, cu ajutorul căruia Sfântul Haralambie îi vindecă pe cei bolnavi. 

Sfântul Haralambie a primit din partea lui Dumnezeu un dar foarte important, acela de a vindeca oamenii din jur. Rugăciunile către acest Sfânt îi va apăra de necazuri şi îi vor ajuta să scape de ceea ce suferă.

Rugăciunea către Sfântul Haralambie
"Sfinte Mucenice Haralambie, primeşte această rugăciune pe care cu umilinţă ți-o aducem şi ne izbăveşte din toate necazurile! Deşi suntem bolnavi și nevrednici milostivirii tale pentru păcatele noastre cele multe şi grele pe care le săvârşim în tot timpul vieţii noastre şi în tot ceasul, totuşi, cunoscând bunătatea ta cea mare pe care ai arătat-o celor ce te cinstesc şi celor ce se pocăiesc cu credinţă întru numele Domnului, îndrăznim cu umilinţă să mărturisim înaintea ta că am greşit.

Fii mijlocitorul nostru către preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, pentru izbăvirea noastră de toate bolile şi de toate primejdiile şi pentru întărirea noastră în credinţa cea adevărată. Amin!", este rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti pentru a te face bine. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro