"Satana" a pus ochii pe fiicele lui Vadim! Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!

La scurt timp după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, Piţurcă a declarat scandalul cu tribunul "un subiect închis" . 
Lucrurile nu mai sunt însă atât de clare. Dintr-un motiv numai de el ştiut, selecţionerul pare că s-a răzgândit şi continuă cu urmaşii lui Vadim Tudor procesul în care cerea daune morale de un milion de euro, despăgubiri pentru jignirile pe care "tribunul" i le-ar fi adus în mai multe publicaţii. Dovada este şi faptul că moştenitorii acestuia (soţia şi cele două fete ale lui Vadim Tudor) sunt deja părţi în dosarul deschis de Victor Piţurcă. Un semn că fostul antrenor al naţionalei nu renunţă la pretenţiile sale financiare, deşi la mijlocul lunii septembrie susţinea, destul de clar, contrariul. "Chiar am vorbit cu avocatul pentru a face toate demersurile să renunţe la acţiunea judecătorească. Pentru mine este un subiect închis”, explica Piţurcă pentru spynews.ro, la scurt timp după ce a aflat că Vadim nu mai era printre cei vii.
"Îi dau zece mii de pumni în cap"
La finalul lunii mai 2014, într-o primă fază a procesului, Tribunalul Bucureşti l-a obligat pe Vadim Tudor la plata a 10.000 de lei despăgubiri morale către Piţurcă. Hotărârea instanţei l-a nemulţumit profund pe Corneliu Vadim Tudor. "Îi dau zece mii de pumni în cap. Da ce despăgubiri trebuie să plătească el? Că ne uitam prin gard la Campionatul Mondial! Cine îl ţine în braţe? Burleanu? Doi impostori! Mănânc din aştia la micul dejun dar imi e teamă să nu fac indigestie", a tunat tribunul, care a mai spus că va ataca cât de curând această decizie.
Piţurcă cerea un milion de euro
Victor Piţurcă îi ceruse lui Vadim Tudor un milion de euro şi scuze publice pentru că ar fi fost jignit în mai multe publicaţii şi emisiuni TV. La vremea respectivă, Vadim scria în paginile ziarului său: "Urât ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns în prim-planul vieţii unei societăţi. Ne întrebăm: cum de a fost posibil ca o piază-rea, cu suflet de cariocă neagră, ca acest Piţurcă, să se menţină în funcţia de antrenor al Naţionalei de Fotbal, atâţia ani, deşi el e ciuca bătăilor, e prost ca noaptea şi de o încăpăţânare de măgar mort?". În plus, Piţurcă a fost acuzat de rele tratamente aplicate fiului său.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro