S-au aflat câştigătorii Loteriei Bonurilor Fiscale din luna decembrie! Te afli printre cei norocoşi?

Sursa foto: arhiva

Prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale pe anul 2016 a avut loc. Astfel, bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015 sunt câştigătoare, iar  cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, vor putea fi depuse de luni la sediile ANAF Bucureşti Nord - Târgovişte.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, scrie MEDIAFAX.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administ rare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

T.S

Citeşte şi:
Anunţ IMPORTANT făcut de Ministerul de Finanţe în ceea ce priveşte Loteria Bonurilor Fiscale
Toate extragerile LOTERIEI BONURILOR FISCALE sunt ilegale


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro