"S-au născut pentru a doua oară". Povestea emoţionantă a unei familii care se afla în "autocarul morţii" şi s-a regăsit în spital

+2 click pentru
galerie

O vacanţă în Muntenegru s-a transformat, duminică seara, într-un coşmar pentru zeci de turişti români. Autocarul în care se aflau a căzut într-o râpă când traversa un pod din defileul Morata, iar mai multe familii au fost nenorocite. În urma tragediei, 18 oameni au murit şi 29 au fost răniţi.

Lacrimi, durere şi disperate - asta se poate citi pe chipurile victimelor tragediei din Muntenegru. În timp ce răniţii sunt în spital şi primesc îngrijiri, rudele celor care au murit aşteaptă acasă, înlăcrimate şi cu sufletul sfâşiat, trupurile neînsufleţite ale celor care au pierit.

Cei care au fost mai norocoşi şi au scăpat cu viaţă mulţumesc Cerului de pe patul de spital şi mărturisesc, cu lacrimi în ochi, că simt că au primit şansa la o nouă viaţă.

Imagini dezolante şi pline de o încărcătură emoţionantă aşa cum rar avem ocazia să vedem au fost prezentate, aseară, în emisiunea "Sinteza zilei", în cadrul căreia o familie care s-a aflat în "autocarul groazei" s-a regăsit.

O echipă a Antenei 3 a reuşit să intre în salonul bărbaţilor din spitalul şi acolo a găsit doi bărbaţi plângând. Unul dintre ei era disperat. Nu ştia nimic de soţia lui, iar în momentul în care a aflat că trăieşte, a spus, printre lacrimi: "Dumnezeu ne iubeşte!".

Povestea emoţionantă a fost prezentat în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Vezi în filmuleţul de mai sus detalii despre regăsirea emoţionantă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro