Scandal cu iz penal! "Caravana lui Axinte", chemată să cânte pe la Parchet! O prezentatoare celebră îi dă impresarului lovitura de graţie

Florin Petrescu, alias Axinte, unul dintre membrii trupei Vacanţa Mare, a intrat în colimatorul unei cunoscute vedete de televiziune.

Actorul s-ar putea alege cu un dosar penal după ce, potrivit informaţiilor noastre, nu şi-ar fi plătit datoriile faţă de mai mulţi artişti care au participat alături de el în "Caravana lui Axinte", o serie de concerte desfăşurate în marile oraşe din România. Una dintre vedete este îndrăgita prezentatoare TV Rocsana Marcu, a cărei firmă a deschis deja un proces societăţii lui Florin Petrescu.


"L-aş fi dat în judecată şi dacă era vorba de un leu. Am cântat în aproape treizeci de oraşe anul trecut, din august până în noiembrie, în fiecare weekend, şi are să îmi dea şi acum aproape două mii de euro", ne-a mărturisit artista. În aceeaşi situaţie, potrivit surselor noastre, sunt şi alţi artişti. Mai mult, unii dintre aceştia vor să-l dea pe Axinte pe mâna procurorilor pentru că, spun ei, are obiceiul să lucreze "la negru".


Nu este prima oară când artiştii se plâng de Florin Petrescu. În urmă cu doi ani, la Oradea, Alex Velea era pe punctul să-i sară acestuia la gât pentru a-şi recupera o parte din banii datoraţi. Din informaţiile apărute în presă, Velea i-ar fi spus lui Axinte că refuză să concerteze dacă nu va fi plătit pentru munca depusă până atunci. "Ca să înţelegeţi exact ce s-a întâmplat, cântăreţul a susţinut, în fiecare weekend, numeroase concerte în cadrul aceluiaşi festival, însă, organizatorul nu l-a remunerat, nici pe el nici pe ceilalţi artişti prezenţi în turneu, decât cu o mică parte din onorariul promis. Printre acestia se numără What`s Up, Trupa Pact, Lorenna, Vali Vijelie, Sylvie, Cristina Uni-K, Radu Pietreanu şi Mariana Stan, însă, doar Velea s-a încumetat să îi ceară socoteala lui Axinte", declara, atunci, o sursă apropiată lui Velea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro