Scandal în muzica populară! Două cântăreţe au ajuns "la cuţite" din cauza unui bărbat

Au împărţit scena şi s-au bucurat de admiraţia fanilor, iar în momentul în care s-au hotărât să lucreze împreună la un nou album totul s-a năruit. Şi cum între două femei, sămânţa de scandal, de cele mai multe ori, este un bărbat, aşa s-a întâmplat şi în cazul artistelor gorjence Monalisa Bărănescu şi Diana Istudor. "Miza" celor două era soţul uneia dintre ele.
Discuţiile între cântăreţele de muzică populară au început în urmă cu două luni. Monalisa Bărănescu şi soţul ei, Sinel (foto jos), şi el tot muzicant, sunt căsătoriţi de 19 ani li au împreună o fata minoră. Artista spune că până acum nu a simţit nimic ciudat la bărbatul ei până când, în viaţa lor, a apărut Diana Istudor, o tânără frumoasă în vârstă de numai 23 de ani. Monalisa Bărănescu a declarat, pentru Gorj Domino, că cea pe care o acuză că s-a "băgat" în familia ei a mai distrus o căsnicie în trecut, fiind într-o relație, timp de trei ani, cu un bărbat însurat. "Cu asta se ocupă ea. Își caută un bărbat cu bani. Soțul meu crede că este fermecat. Că i-a furat ceva, un obiect și că este fermecat. Eu când îl întreb de ce face asta, el îmi răspunde că nu știe de ce", a declarat femeia înşelată.
Şi cum "fum fără foc nu iese niciodată", se pare, că şi în triunghiul amoros din Târgu Jiu, o sămânţă de adevăr tot există. Mai exact, cei trei se cunosc, au colaborat şi chiar bătuseră palma pentru un nou album de muzică populară. Atunci s-ar fi aprins şi inima bărbatului care, atras de formele apetisante ale junei cântăreţe, şi-a îndreptat atenţia către ea şi a asaltat-o cu complimente şi invitaţii în oraş. Dacă a acceptat sau nu, doar ei doi ştiu, cert este că niciunul nu recunoaşte o eventuală aventură. Femeia înşelată a ieşit la atac şi ca o leoaica rănită a încercat să-şi recapete soţul infidel. 
Chiar dacă este la o vârstă la care alte tinere sunt preocupate mai mult de şcoală decât de căsnicie, Diana Istudor a ţinut morţiş să facă nunta, în vară, cu bărbatul cu care se măritase anul trecut. "Am făcut nunta pe 25 iulie şi după două săptămâni, soţul meu a băgat divorţ la notar, din cauza acestui scandal. El nu m-a crezut şi nici eu nu i-am mai zis nimic. Nu este nimic adevărat. Eu am făcut plângere la Poliţie, am dus dovezi mesajele de ameninţare pe care mi le-a trimis Monalisa. Pe mine m-a sunat o dată ea şi, în glumă, i-am spus că am fos la hotel cu el şi am stat doar 25 de minute. I-am zis aşa ca să scap de ea. Nu ştiu dacă a plecat de acasă. La mine el nu a venit", a încercat să facă lumină Diana Istudor (foto jos), în exclusivitate pentru spynews.ro.
De cealaltă parte, nevasta păcălită spune că a simţit că între cei doi este ceva mai mult decât o colaborare profesională. "De această relație am aflat cu mai mult timp în urmă. Ea venea la noi acasă, iar eu am observat anumite fapte care mi-au dat de bănuit. Am simțit. Familia mea a aflat înaintea mea. Eu am aflat când ea era la mare. La început a încercat să nege, m-a mințit. Mint amândoi foarte mult. Eu am sunat-o pe ea când a fost la mare. După câteva zile, el mi-a recunoscut. A sunat-o pe ea în fața mea, în prezența mea și a fiicei mele și au recunoscut că au o relație. Atunci eu l-am iertat, însă pe parcurs l-am tot prins cu mesaje prin baie. Am simțit din nou că ceva nu este în regulă. Până la urmă mi-a recunoscut că da, că este din nou cu ea. Am văzut mașina lui în fața blocului ei. M-am pus lângă mașină și am început să strig să iasă afară. Într-un minut a apărut lângă mașină și prima dată mi-a spus că era la jocuri, dar era speriat, transpirat, curgeau apele pe el. Era zgâriat și pe piept. A venit acasă și i-am spus să plece. De multe ori venea acasă cu ruj pe mână", a spus Monalisa Bărănescu, pentru Gorj Domino.Cea mai grea acuzaţie a soţiei înşelate la adresa presupusei amante este că  cei doi s-au iubit cu foc chiar cu o noapte înainte de nunta Dianei. "În noapte nunții ei, sâmbătă dimineața, înainte ca ea să se cunune cu soțul ei, a făcut dragoste cu soțul meu în mașina soțului ei", a mai spus femeia. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro