SCANDAL la Constanţa. Un bărbat a atacat cu un cuţit un taximetrist. Medicii sosiţi la faţa locului au primit acelaşi... tratament. S-au tras şi focuri de armă

UPDATE: 12.00. Atacatorul, care se refugiase într-un bar, unde politiştii l-au descoperit şi au fost nevoiţi să tragă focuri de armă, a murit, anunţă reporterntv.ro!

Centrul oraşului Constanţa, mai precis bulevardul Tomis, a fost scena unui scandal de proporţii în această dimineaţă. Un bărbat a atacat cu cuţitul un taximetrist, anunţă reporterntv.ro.

Totul s-a întâmplat în zona "Capitol", unde un client a atacat cu cuţitul un taximetrist care îl luase de acasă. Agresorul a fugit, iar la faţa locului au ajuns medicii. Însă şi aceştia au fost atacaţi cu un cuţit. Martorii spun că dintr-un local s-au auzit şi focuri de armă.

Într-o primă fază, taximetristul a fost pansat de trecători, iar, mai apoi, au venit medicii. Între timp, agresorul, care se ascunsese într-o casă, s-a întors în zonă şi i-a atacat şi pe medicii care îl îngrijeau pe taximetristul rănit.

Victima a declarat că dimineață s-a urcat în mașină, în zona Farului, și a fost chemat de un client, care s-a urcat în mașină și a cerut să fie dus în zona Dacia. La un moment dat, acesta ar fi observat un echipaj al Poliției pe stradă și a început să dea semne de nervozitate, cerând taximetristului să schimbe direcția de mers.

Bărbatul spune că și-a dat seama că este ceva în neregulă, dar a fost prea târziu. A mai apucat să vadă doar că bărbatul scoate ceva ascuțit - o foarfecă - apoi a fost înjunghiat în gât și de două ori în braț, lama obiectului străpungându-i mâna și ieșind pe partea cealaltă. Deși rănit, a apucat să se opună, astfel că între cei doi a izbucnit o altercație violentă. Agresorul a reușit să deschidă portierele și să fugă.

Ulterior s-a aflat că un jandarm care abia ieșise din tura de noapte a văzut autoturismul cu portierele larg deschise, l-a văzut pe taximetrist sângerând și pe agresor fugind pe strada Tudor Vladimirescu. Militarul a sunat imediat la 112, anunțând că este nevoie de intervenția medicilor.

SURSA FOTO: reporterntv.ro

CITEŞTE ŞI: 

VIDEO Femeia care a înjunghiat, azi, o poliţistă, şi-a explicat gestul! Motivul HALUCINANT pentru care avea cuţit la ea

Ce-spune-victima-cutitarului-din-centrul-vechi-dupa-ce-a-aflat-ca-agresorul-a-fost-prins-prima-declaratie


T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro