Scandal la naţională! Paul Papp ajunge din nou faţă în faţă cu prostituatele care l-au băgat în belele

Actualul fundaş al echipei naţionale ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, victima unor traficanţi de carne vie.

Potrivit unor informaţii obţinute de reporterii spynews.ro, Paul Papp ar putea fi re-audiat de către magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi într-un dosar de trafic de minori. Papp a mai răspuns întrebărilor incomode ale procurorilor la finalul lunii martie, la Tribunalul Vaslui.  Atunci, fotbalistul a refuzat să facă vreo declaraţie presei despre ceea ce a spus în faţa instanţei. "În această dimineaţă m-am deplasat, cu acceptul staff-ului echipei naţionale şi al conducerii Federaţiei Române de Fotbal, cu un şofer al FRF, la Vaslui. Acolo, m-am prezentat, ca urmare a unei citaţii, în calitate de martor în faţa instanţei într-un dosar în care nu am nicio implicare. În jurul orei 15.00, am revenit în cantonamentul de la Mogoşoaia, intrând în programul normal alături de colegii mei", a declarat Papp, destul de sec, pe site-ul frf.ro.

Potrivit rechizitoriului, Papp ar fi fost însă client al proxeneţilor şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, victima reţelei de  traficanţi. De altfel, fata(alături de o altă adolescentă) ar fi  făcut sex cu mai mulţi jucători de la FC Vaslui, în perioada 2010-2013, printre care Papp şi  Silviu Bălace, fundaşul lui Poli Timişoara. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru începutul săptămânii viitoare.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro