Scandal monstru! Încă un poliţist acuzat că a abuzat o minoră: "A sărutat-o pe ureche, pe gât, pe obraz, pe guriţă"

Dan Gabriel Enache © bzi.ro

Înca un scandal  de proporţii are ca personaj principal un agent de poliţie. Părinţii unei adolescente de 16 ani fac acuzaţii grave la adresa unui alt om al legii.

Poliţistul este acuzat ca ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu o minoră de doar 16 ani, iar părinţii acesteia susţin că omul legii ar fi sărutat-o pe urechi, pe gât şi ar fi aruncat-o pe un pat.

Potrivit bzi.ro, Dan Gabriel Enache, un poliţist din Iaşi, este acuzat de doi părinţi că ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu fata lor. Tatăl adolescentei afirmă că este dispus să meargă până în pânzele albe pentru dreptate.

"Fiica mea a fost la muncă la poliţistul Enache Dan Gabriel şi în jurul orei 10:30-11:00, ieri, a chemat-o în dormitor să discute cu el, dar nu i-a zis ce şi când. A început discuţia... I-a zis da-mi un pupic. După ce i-a spus asta, fata i-a zis că nu. El atunci a început, a sărutat-o pe ureche, pe gât, pe obraz, pe guriţa şi fata îl respingea. Pe urmă el a început să o descheie la vestă şi a împins-o pe pat. După aceea i-a pus mână pe abdomen, iar fata atunci s-a ridicat de pe pat forţat şi a plecat acasă", a spus tatăl adolescenţei conform bzi.ro.

Tatăl fetei a depus o plângere împotriva polițistului la postul de poliție Raducaneni, din judeţul Iaşi, iar dosarul a ajuns la Parchet. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro