Scandal monstru între fiica lui Vadim Tudor şi angajaţi: "Măcar un pic de respect să aibă pentru tatăl tău"

Sursa foto ProTV

De când Corneliu Vadim Tudor s-a dus pe lumea cealaltă, scandalurile legate de bani în familia "Tribunului" par să nu se oprească.

Mai nou, o fostă angajată a politicianului vrea să dea în judecată rudele acestuia pentru că moartea subită a lui Vadim Tudor ar fi lăsat-o pe drumuri.

"La ziar erau foarte mulţi angajaţi şi noi, neavând alt venit, a trebuit să facem restructurări. Nu mi se pare nimic anormal de aici.Ar trebui să aveţi mai mult respect pentru tatăl meu având în vedere că v-a dat bani să aveţi ce mânca. Eu ştiu că doamna Rodica mai are şi alte probleme şi procese cu alte publicaţii. Eu nu duc războie la televizor.Doamna Cârstea nici măcar nu făcea nimic acolo. Eu am fost educată altfel, refuz să mă cert cu doamna la TV. ", a spus Lidia la Protv.

Doamna Cârstea s-a certat ca la uşa cortului cu Lidia cu toate că tânăra susţine că nu vrea să -şi spele lucrurile la TV. "Ne-au dat ultimul salariu şi asta a fost tot. Am nevoie de vechime. Eu nu vreau nici un ban de la ele, ci doar tot ce mi se cuvine. Îmi pare foarte rău de drama lor, dar am şi eu drepturi. Am nevoie de vechime şi de şomaj. Voi merge în instanţă.", a spus fosta angajată la Protv.

Lidia încearcă să-şi scutească familia de nişte datorii pe care nu le merită şi încearcă să facă un apel la bunăvoinţa oamenilor cu care tatăl său s-a judecat. "Omul cu care duc acest război este mort. Noi nu avem nicio vină pentru vorbele aruncate de tata", a spus Lidia în urmă cu câteva zile. 

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

T.S

Citeşte şi:

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor l-a dărâmat pe Dan Bursuc! ”Este cea mai proastă veste pe care o puteam primi”

Imagini din casa în care a locuit Corneliu Vadim Tudor!

Ce salariu primeşte fiica lui Corneliu Vadim Tudor, în PARLAMENT

Sora lui Corneliu Vadim Tudor, mărturisiri cutremurătoare: "Când l-am văzut, am încremenit!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro