Scandal sexual în învăţământ! Doi băieţi de 11 ani din Gorj, filmaţi în ipostaze intime în incinta şcolii

Scandal sexual într-un liceu din Gorj © Pandurul.ro

UPDATE: 11.33 Noi detalii au ieşit la iveală despre cei doi băieţi. Se pare că elevii mai mari i-au provocat pe aceştia la actul necugetat, după ce le-au promis că le va da un pachet de ţigări şi un telefon. După ce au fost puşi în faţa faptului împlinit şi au picat în plasă, colegii mai mari i-au filmat şi au postat imaginile pe internet.

Scandal fără precedent în învăţământ. Doi băieţi de clasa a V-a au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii intime în şcoală.

Mai exact, totul s-a petrecut la liceul din Roşia de Amaradia, din Gorj, acolo unde colegii i-au surprins pe doi băieţi de 11 ani făcând sex oral într-un depozit din curtea şcolii. Incidentul ar fi avut loc săptămâna tecută, iar imaginile au ajuns şi pe reţelele sociale, potrivit Pandurul.ro. Colegii lor mai mari au filmat totul şi au postat imaginile pe internet, însă după intervenţia poliţiei, acestea au fost şterse.

„A fost un scandal de amploare. Este vorba despre doi copii care au fost filmaţi. Ne-am sesizat şi noi, şi poliţiştii, au venit şi procurorii de la DIICOT în zonă. Au audiat elevii, profesorii. Urmează să ne dăm şi noi seama ce s-a întâmplat. Oricum, este regretabil”, a declarat primarul localităţii Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, potrivit sursei citate.

În urma gestului lor, cei doi băieţi vor fi testaţi psihologic pentru a se constata dacă suferă de vreo problemă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro