SCANDALOS / Cum a fost umilită în spital femeia care cântăreşte 200 de kilograme!

Felicia Lupea, femeia care cântăreşte 200 de kilograme, primeşte lovitură după lovitură! Medicii nu i-au dat mari speranţe în ceea ce priveşte starea ei, deşi de mai bine de 25 de ani suferă de obezitate morbidă. Mai nou, femeia se plânge că este umilită în ultimul hal, chiar de cadrele medicale.

Femeia care se luptă cu obezitatea de două decenii trece prin momente de neînchipuit. Pe lângă kilogramele care au ţintuit-o la pat ani la rând, Felicia Lupea suferă şi de alte boli asociate care fac ca operaţia de micşorare a stomacului să fie una extrem de dificilă. Cu toate acestea, femeia originară din Hunedoara nu şi-a pierdut speranţa şi şi-a acceptat soarta, între cei patru pereţi ai casei ei. Zilele trecute, starea ei s-a înrăutăţit, după ce o pungă de puroi de la piciorul stâng a pus-o la pat, neputând să se mai deplaseze deloc. "M-am dus de urgenţă la un spital din Deva, în speranţa că cineva mă va ajuta. Aveam nişte dureri groaznice şi mă luptam de câteva zile cu ele. Nu am mai suportat. Am ajuns acolo şi m-au pus să aştept pe hol, pe nişte coridoare. Mă pasau dintr-o parte în alta, nu ştiau ce să îmi facă. După câteva ore, cineva m-a băgat în seamă, însă doar ca să îmi zică să mă duc acasă, pentru că nu au ce să îmi dea. Aşa că m-am dus acasă, iar a doua zi m-am prezentat la o clinică privată din Timişoara. Acolo mi-au făcut câteva investigaţii şi au văzut şi problema mea din zona uterului. Au spus că este nevoie să intervină chirurgical şi m-au internat", a povestit femeia care cântăreşte 200 de kilograme, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Coşmarul Feliciei abia avea să înceapă. Cadrele medicale au tratat-o cu indiferenţă, deşi starea ei era una critică. "M-au plasat într-un salon unde paturile erau destul de înalte. Eu nu mă pot aşeza pe astfel de paturi. Însă nimeni nu m-a întrebat nimic. Timp de trei nopţi am dormit în fund, cu capul pe baston, pentru că nu mă puteam urca în pat, să dorm. Apoi, sătulă de tot ce se întâmpla acolo, m-am dus acasă. Nu mai suportam umilinţele lor", a adăugat Felicia Lupea, dezamăgită.

Are nevoie de bani pentru a fi salvată

Femeia care cântăreşte 200 de kilograme nu a mai reuşit să se bucure de o plimbare de mai bine de şase ani, fiecare mişcare fiind un mare efort pentru ea. Cu toate acestea, Felicia nu şi-a pierdut speranţa, mai ales că un medic din Braşov i-a readus de curând zâmbetul pe buze. "Am stat de vorbă cu un medic din Braşov care mi-a dat cea mai bună veste. Mi-a spus că el mă poate ajuta şi poate să mă opereze, doar că această intervenţie de micşorare a stomacului costă 260 de milioane de lei. Din păcate eu nu am această sumă şi nici nu cred că aş putea vreodată să fac rost de bani pentru a putea avea o viaţă normală", le-a mărturisit femeia reporterilor noştri. De acest coşmar o desparte o sumă modică, iar în urma operaţiei Felicia ar putea să se bucure din nou de activităţile zilnice, să se plimbe cu nepotul ei în parc sau chiar să călătorescă.

Felicia Lupea îşi aminteşte cu greu cum arăta o zi din viaţa ei înainte să se îngraşe considerabil. La început, diagnosticată cu diabet, femeia acumula orice mânca, fără nicio explicaţie medicală. În scurt timp avea să cântărească peste 100 de kilograme, iar până la cele 200 de kilograme care o chinuie astăzi nu a fost decât un pas. Apoi, bolile asociate au început să apară una câte una, ca nişte blesteme. Slăbitul devenea uşor, uşor, un vis extrem de îndepărtat, iar activităţile zilnice - aproape imposibil de efectuat. Astăzi, femeia din Hunedoara se uită în oglindă şi se întreabă cum a ajuns aici. Fiica ei a renunţat la serviciu pentru a o îngriji, iar de şase ani nu s-a putut bucura de o plimbare în parc cu nepotul. Fiecare zi este un coşmar pentru Felicia, iar odată cu trecerea timpului problemele de sănătate apar, parcă, din ce în ce mai accentuate şi mai grave. "Nu ştim şi nu ne putem explica cum a reuşit să se îngraşe atât. Nu a fost niciodată o femeie slabă, însă în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost diagnosticată cu diabet, ea îşi aminteşte că a început să acumuleze. Apoi a fost prea târziu să mai facă ceva. Au apărut în timp problemele cardiace, endocrine, iar de curând ne confruntăm cu altele. I-au ieşit intestinele prin abdomen. În partea dreaptă i-a apărut o pungă, probabil de la fiere, nu ştim exact. Este o umflătură exact în zona abdomenului", a mărturisit fiica femeii, pentru SPYNEWS.ro.

A.G

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro