SCANDALOS / Denisa Răducu, chemată să îşi ia banii pentru tratament! Decizie sinistră

+4 click pentru
galerie

Veste macabră pentru familia Denisei Răducu: la jumătate de an de la moartea artistei, aceasta a fost trimisă să îşi ridice banii de tratament, pentru care a luptat până în ultima clipă.

După ce a fost diagnosticată cu boala cumplită, care a răpus-o în câteva luni, Denisa Emilia Răducu, alias "Denisa Manelista", a încercat să facă rost de bani de tratament deschizând un proces, pentru a-şi recupera taxa de timbru pe care o plătise în 2016, la cumpărarea unei maşini. În timp ce familia şi prietenii făceau chetă pentru a-i asigura artistei bani pentru medicamente şi investigaţii, judecătorii amânau procesul, iar Administraţia Finanţelor Publice Sector 4 ţinea cu dinţii de bani, sperând, probabil, că Denisa nu o va mai duce mult şi cei aproape 4.000 de euro pentru care se judeca vor rămâne în vistieria instituţiei. Denisa a câştigat procesul, însă Fiscul a atacat decizia, aşa că artista nu a intrat în posesia banilor. La scurt timp, a murit, măcinată de boală. Săptămâna aceasta, însă, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au dat câştig de cauză şi, printr-o sentinţă morbidă, au decis că Denisa poate recupera suma destinată tratamentului. “Obligă pârâta AFPS4 să restituie reclamantei suma de 15.930 lei reprezentând timbru de mediu, la care se adaugă dobânda fiscală de la data de plăţii până la data restituirii efective. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 350 lei cheltuieli de judecată. Admite cererea de chemare în garanţie. Obligă pe chemata în garanţie la plata către pârâta a sumelor ce fac obiectul cererii principale”, a fost decizia menţinută de Curtea de Apel.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.
Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de rude, la doar 27 de ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro