SCANDALOS / Elevi ameninţaţi de un poliţist cu probleme, chiar în şcoală!

+3 click pentru
galerie

Scandal de proporţii într-o şcoală din Giurgiu, după ce un poliţist cu „antecedente” a ameninţat mai mulţi copii, chiar sub privirile profesorilor.

Astăzi, elevii unei clase de a VI-a de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu au refuzat să intre la cursuri, din cauza unui coleg – fiu de poliţist – care, potrivit copiilor, îi filmează, zilnic, cu o cameră ascunsă. Revoltaţi, toţi ceilalţi colegi ai „spionului” au decis să stea în curtea şcolii, până când conducerea va rezolva problema, spunând că s-au săturat ca „băiatul de miliţian” să îi înregistraze non-stop.

Anunţat de odraslă cu privire la „greva” spontană, poliţistul care face legea la IPJ Giurgiu a dat iama în curtea şcolii – nu se ştie dacă era în timpul unei misiuni a Poliţiei Române – şi i-a ameninţat pe colegii fiului său că vor avea de a face cu el şi că îi va termina. Speriaţi, profesorii şi elevii ameninţaţi de poliţist au sunat la 112, iar un echipaj s-a deplasat la faţa locului, pentru a efectua cercetări.

Conform unor părinţi ai elevilor aflaţi în „grevă”, la locul incidentului s-ar fi deplasat însuşi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, pentru a vedea cu ochii lui de ce este în stare subalternul „007” - care are mai multe dosare pe rol, atât în calitate de reclamant, cât şi ca pârât.

Scandal vechi

În urmă cu jumătate de an, publicaţia ”Jurnal giurgiuvean” relata mărturiile unor profesori de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”: “Acest elev (fiul de poliţist – n.r.), pur şi simplu, terorizează o şcoală întreagă. Cazul elevului  mi-a fost adus la cunoştinţă  de către colectivul de profesori care predă la clasa respectivă. Ei mi-au spus  că activitatea lor la clasă este compromisă de atitudinea provocatoare a elevului. Acţiunea acestuia de a filma şi înregistra le creează un climat tensionat de lucru. Orice gest sau atitudine poate fi scoasă din context şi folosită ulterior, în mod tendenţios pentru a le aduce acuzaţii acestora. După părerea profesorilor situaţia este intolerabilă, fără precedent în această instituţie de învăţământ şi se impune soluţionarea cât mai rapidă pentru a-i diminua efectele. Părinţii celorlalţi  elevi ai clasei au făcut şi ei nenumărate sesizări prin care denunţă comportamentul agresiv, sfidător al elevului în cauză, elev care vine la şcoală cu aparatură audio-video pentru a-i înregistra şi filma pe profesori”.

 

În semn de protest faţă de comportamentul elevului „007” şi exasperaţi totodată că nu găsesc nicio soluţie pentru rezolvarea acestei situaţii, părinţii au ajuns până acolo încât au refuzat să-şi mai  trimită copiii,  pentru o zi,  la şcoală - relata, în luna mai a acestui an, publicaţia amintită. A fost momentul în care conducerea Colegiului s-a implicat în acest caz  readucând copiii  la şcoală, dar nu înainte de a le promite părinţilor acestora că nu vor mai avea de suferit şi că pe viitor  vor fi protejaţi. Se pare, însă, că au fost doar vorbe în vânt...

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro