Scandalul fraudelor la Bac! Directoarea demisă dezbrăca elevii la banchet / Video

+2 click pentru
galerie

Costica Vărzaru, directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu, demisă azi după un imens scandal în care mai mulţi profesori au fost săltaţi de poliţie, nu este la prima ispravă. Vărzaru a făcut vâlvă pe internet cu un filmuleţ deocheat în care îşi despuia elevii.

Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu a fost demisă pentru fraudă, iar profesorii supraveghetori au fost înlocuiţi, după ce poliţia a intervenit azi şi mai mulţi profesori au fost săltaţi şi duşi la audieri. Dascălii erau urmăriţi de SRI de o săptămână, iar informaţii halucinante au ieşit la iveală. Surse din cadrul anchetei afirmă că e vorba de un sistem organizat de fraudare a bacului. Profesorii luau bani să favorizeze anumiţi elevi, care obţineau note mult peste media naţională.

Directoarea Costica Vărzaru a fost în centrul unui alt scandal în urmă cu şase ani. Atunci un filmuleţ deocheat, care o înfăţişa pe directoare dezbrăcând elevii la un banchet,  a invadat internetul. Nici una din măsurile luate nu a reuşit se pare să o mişte din loc pe directoare.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro