Scapă de kilogramele în plus iubind intens! Dieta bazată pe sex, ultimul trend în materie de slăbit

Sursa foto: saptamana.com

Dacă până acum femeile de toate vârstele care îşi doreau să aibă o siluetă de invidiat apelau la fel şi fel de diete drastice care să le ajute să arăte bine, acum, specialiştii le recomandă dieta bazată pe sex. Mai exact, cercetătorii britanici recomandă o partidă de amor de minimum 20 de minute pe zi, care va topi între 120 şi 500 de calorii, în funcţie de poziţie şi...de locul ales, scrie ABC.es.

Astfel, conform oamenilor de ştiinţă, dieta bazată pe sex te poate ajuta să pierzi până la 127 de calorii şi 500 de calorii, dacă momentul intim se desfăşoară la duş.

De asemenea, aceştia arată că în momentul de intensitate maximă, femeile pot topi până la 127 de calorii sau 60, în cazul în care femeile sunt frigide.

Pe lângă faptul că te poate ajuta să ajungi să ai o siluetă de invidiat, dieta bazată pe sex va îmbunătăţi considerabil şi relaţia de cuplu, căci vei avea o legătură mai strânsă cu partenerul tău. Evident, ca să te bucuri din plin de momentele de pasiune, e musai să nu uiţi de metodele contraceptive, ce te vor ajuta să previi o sarcină.

Citeşte şi:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro