Scenariu halucinant! O actriţă celebră, terorizată de nişte arabi! Au vrut să o facă vedetă porno cu forţa!

O îndrăgită actriţă, cunoscută publicului din reclame de televiziune dar şi de pe scena Teatrului Foarte Mic, ascunde o poveste traumatizantă, care pare mai degrabă ruptă dintr-un thriller şi care era cât pe ce să-i distrugă viaţa definitiv.
Actriţa Claudia Prec este cunoscută publicului din numeroase reclame de televiziune, însă iubitorii de teatru au putut s-o vadă în piesele puse în scenă la Teatrul Foarte Mic. În plus, aceasta este şi vocea multor personaje îndăgite de copii, din filmele de desene animate dublate în limba română. Acum câţiva ani, Claudia a plecat într-un turneu în străinătate, însă totul s-a transformat într-o experienţă şocantă. Potrivit unor surse din anturajul artistei, aceasta a fost abordată, prin intermediul unei fete, de un grup de arabi, care i-au transmis că doresc să bea împreună cu ea un pahar cu şampanie. Aceasta a refuzat şi, după un dialog prin intermediar, a înţeles că aceştia intenţionau s-o convingă să joace în filme pentru adulţi. Refuzul categoric al româncei nu i-a făcut pe arabi să renunţe, iar aceştia au devenit din ce în ce mai insistenţi.
Cu ajutorul unor prieteni, Claudia a reuşit să iasă din localul respectiv, iar maşina în care se afla a fost urmărită de arabi, care, la un moment dat, au şi încercat să provoace un accident de circulaţie, până la pensiunea la care era cazată alături de colegii ei. Aceasta a povestit prietenilor că s-a temut să anunţe autorităţile, deoarece în acest fel ar fi fost obligată să-şi comunice datele de identitate, iar gândul că agresorii să-i afle adresa din România o îngrozea. Sursele citate au dezvăluit, pentru Spynews, că această păţanie este un subiect tabu pentru actriţă, care a fost atât de zdruncinată încât se întâmplă foarte rar să abordeze acest subiect.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro