Scenariu horror pentru Gigi Becali! Cum s-ar schimba viaţa "Războinicului luminii" dacă va fi condamnat în dosarul "Valiza"

Gigi Becali trece prin clipe de coşmar! Astăzi, afaceristul primeşte verdictul final în cazul "Valiza", în care poate fi condamnat la 4 ani de închisoare, iar, dacă va fi considerat vinovat pentru mită şi fals în acte, nu doar că va sta mai mult după gratii, dar şi situaţia Stelei va fi periclitată.

O dată condamnat fiindcă le-a oferit 1,7 milioane de euro fotbaliştilor de la U Cluj ca s-o încurce pe CFR în ultima etapă a campionatului, Gigi ar pune în pericol şi soarta echipei Steaua.

Potrivit  lui Viorel Duru, şeful Licenţierii "Steaua ar putea să retrogradeze, dacă se vor sesiza comisiile. Acesta ar fi cel mai rău caz pentru cei din Ghencea".

Şi asta nu e tot! Şi afacerile latifundiarului ar putea avea de suferit. În cazul în care Gigi Becali nu va desemna repede pe cineva să se ocupe de acestea, veniturile lui s-ar putea micşora semnificativ.

Finanţatorul Stelei se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro