Scenariu șocant în cazul drogurilor de pe litoral! Poliția se așteaptă la ce e mai rău

+3 click pentru
galerie

Polițiștii iau în calcul un scenariu teribil în cazul drogurilor pierdute în apele românești din Deltă și Marea Neagră și se așteaptă, pe de o parte, la vărsare de sânge, iar pe de altă parte, la efecte majore pe piața drogurilor din România.

La scurt timp după ce apele mării au început să adică la mal kilograme întregi de cocaină ambalată etanș, la Constanța au început să apară reprezentanți ai mai multor grupări infracționale din țară care, dintr-o dată, s-au apucat să facă aerosoli. Tocmai de aceea, malurile sunt supravegheate de sute de polițiști și jandarmi. Cu toate acestea, anchetatorii sunt convinși că nu toate drogurile aduse de apă au fost predate, drept pentru care se așteaptă o scădere a prețului cocainei pe piața românească.

Pe de altă parte, însă, polițiștii se așteaptă și la o răzbunare cruntă a grupării de traficanți, iar reglările de conturi ar putea avea loc chiar pe teritoriul țării noastre. Exită suspiciuni legate de faptul că partea de origine sârbă a grupului criminal ar fi simulat accidentul nautic din Delta Dunării, pentru a fura o parte din drogurile pe care le transportau. Ori acest lucru nu va fi trecut cu vederea de șefii rețelei, iar urmările nu pot fi decât unele foarte grave, care pot merge până la asasinarea tuturor cărăușilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro