Schimb de focuri la periferia Moscovei! Cel puțin un mort și mai multe persoane rănite

foto simbol: hepta

Câțiva indivizi cu arme de foc și topoare au atacat agenți ai poliției în această după-amiază la periferia orașului Moscova.

"Indivizi neidentificaţi care ar putea fi din Caucaz au deschis focul la un baraj al poliţiei din zona Şcelkovskoi, la periferia estică a Moscovei. Un poliţist a fost ucis în atac, iar doi au fost răniţi, unul fiind în stare critică. Cei doi atacatori au fost împuşcaţi mortal de poliţie", a declarat un oficial rus citat de agenţia Tass.

Totul s-a întâmplat la periferia estică a capitalei Rusiei, locul vizat fiind un baraj rutier al poliției. Cel puţin unul dintre atacatori a fost împuşcat mortal de poliţie, iar doi agenţi au fost răniţi.

Totul se întâmplă după ce în dimineața acestei zile mai multe explozii și schimburi de focuri au avut loc în orașul Sankt-Petersburg, în timpul unei operațiuni antiteroriste. În timpul operaţiunilor în Sankt-Petersburg au fost auzite focuri de armă şi explozii, cel mai probabil controlate. În Caucazul de Nord sunt active grupuri teroriste separatiste cecene, dar şi militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic, conform mediafax.ro.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro