FENOMEN RAR! Se aliniază planetele! Venus, Jupiter şi Marte, în aceeaşi conjuncţie! Cum ne afectează din punct de vedere astrologic

Planetele Venus, Jupiter şi Marte pot fi admirate pe cerul nocturn terestru din această săptămână într-o conjuncţie rară şi spectaculoasă, informează bbc.com, citat de Mediafax.

Această conjuncţie planetară, în timpul căreia planetele par a fi mai apropiate, datorită poziţiei lor faţă de Soare, este vizibilă de mai multe zile şi va continua cel puţin până la sfârşitul acestei săptămâni.

Cele trei planete pot fi văzute cel mai bine înainte de răsăritul Soarelui, iar specialiştii se aşteaptă ca ele să apară cel mai apropiate în cursul nopţii de joi.

Cum o să ne influenţeze

Conjuncţia Venus, Jupiter şi Marte a început pe data de 25 octombrie şi se află în semnul Fecioarei. Astrologii spun că acum este momentul unui nou început. Este o perioadă de analiză, de luciditate spirituală, de discernământ prin care ne vom urma calea potrivită, lăsând astfel trecutul în urmă, scrie mirabilys-magazin.ro.

Totodată, specialiştii trag un semnal de alarmă şi ne amintesc că Uranus se află în inconjuncţie cu Venus şi Jupiter. Asta înseamnă că nu trebuie să pierdem din vedere tocmai faptul că trebuie continuam procesul de eliberare, şi de evitat revenirea la vechea matcă, gândire şi atitudine, tentaţia fiind extrem de mare.

Următoarea conjuncţie a acestor planete va avea loc în ianuarie 2021.

Sursă foto Ring.ro

Citeşte şi

VIDEO / O bucată din asteroidul care a trecut pe lângă noi a lovit Pământul!

VIDEO Un obiect neidentificat a fost filmat pe cerul din Rusia! Autorităţile sunt în alertă!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro