"Se ascunde mizeria". Strigătul disperat al familiei Aurei Ion, la 4 ani de la tragedia aviatică din munții Apuseni

+3 click pentru
galerie

Aura Ion a murit într-un mod tragic © Arhivă

Tragedia aviatică din Munţii Apuseni a îngrozit o ţară întreagă, mai ales că primii care au ajuns la aeronavă au fost trei moţi din Horea. Familia regretatei Aura Ion a întocmit o scrisoare prin care şi-au exprimat revolta legată de faptul că nici acum nu s-a făcut dreptate în cazul fiicei lor.

Familia Aurei Ion aseamănă cazul fiicei lor cu cel al pedofilului din Bucureşti, deoarece în ambele situaţii oamenii legii încearcă să ascundă faptul că Statul Român este incapabil să facă mereu dreptate. 

De asemenea, mama Aurei Ion susţine că lumea moare cu zile, întrucât sistemul este coordonat de alte interese şi priorităţi. Revolta porneşte de la faptul că dreptatea nu este împărţită egal, iar instituţiile abilitate nu au fost primele care au ajuns în locul în care Aura Ion şi-a pierdut viaţa, notează Adevărul.ro.

"Se ascunde mizeria! Se apropie 20 ianuarie! Se fac 4 ani de când noi, familia, trăim cum v-am descris! De când, zi după zi, vedem cum, doar niște minți bolnave, precum cea a polițistului, pot să gândească în ce fel să acopere incompetența, ignoranța, abuzul unora din sistem! Mi-e limpede...Sistemul actual, putrezit, corodat de interese, naște monștrii! Domnule Prim-ministru, ce reacții au instituțiile de la cel mai înalt nivel pentru ca, în DOSARUL CATASTROFEI AVIATICE DIN MUNȚII APUSENI, să fie oprit abuzul, pentru a avea garanția drepturilor noastre, sau drepturile cetățenilor sunt un lux, cum spunea un fost ministru!?", a scris Mama Aurei Ion într-o scrisoare adresată domnului prim-ministru Mihai Tudoase.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro