Se întâmplă în România! În prag de pensie, un profesor vrea să aibă armă la școală ca să îi împuște pe elevi

Ștefan Lupu / foto: Facebook

Un dascăl de la Liceul de Artă „Hariclea Darclee” din municipiul Brăila propune pe reţeaua de socializare Facebook „dreptul profesorului de a purta armă în şcoală, pentru a-i împuşca pe elevi.

Acesta vrea să le administreze o pedeapsă celor care refuză predarea gadget-ului ori se exprimă injurios, indiferent de subiect, ori altele asemenea“.

Ștefan Lupu a scris pe pagina sa de socializare că face parte din profesorii care se tem de ziua de mâine a școlii românești.

"Fără glumă! Sunt şi eu unul din cei care se tem de „ziua de mâine” a şcolii româneşti! Aşa că îmi permit să vin cu o contra-propunere la presupusul „drept” al folosirii telefoanelor mobile în şcoală de către elevi - este vorba de dreptul profesorului de a purta armă în şcoală! De ce? veţi întreba... Pentru a-l împuşca pe „elevul” care refuză predarea gadget-ului, ori se exprimă injurios, indiferent de subiect, ori altele asemenea! O să credeţi că sunt nebun! Foarte bine! În acest caz, un consult psihiatric de specialitate este necesar - înaintea celui destinat profesorilor - pentru elevii de minim 16 ani, tocmai pentru ca profesorii să adopte un comportament corespunzător vizavi de anumite reacţii!... Dar citiţi şi opiniile cu totul la obiect emise de (aproape) toţi comentatorii acestui articol! Eu mai am 5-6 ani până la pensie şi - credeţi sau nu - vreau să ies din şcoală teafăr şi nevătămat („cu toate ţiglele pe acoperiş”)!... Domnule Ministru al Educaţiei Naţionale, aveţi un nume predestinat! Încercaţi să nu-l faceţi de ruşine!... La mulţi ani şi multă minte cui trebuie!...” a scris dascălul pe Facebook.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro