VIDEO EMOŢIONANT! Se zbate între viaţă şi moarte! Vocalul trupei ce cânta în Clubul Colectiv a câştigat unul dintre cele mai cunoscute concursuri muzicale

Solistul trupei "Goodbye to Gravity" a fost câşgităgorul unui mare concurs de talente din România anilor 2000!

Andrei Găluţ a devenit cunoscut după ce a câştigat concursul de voci Megastar din anul 2008. La ora actuală acesta se zbate între viaţă şi moarte la spitalul Elias.

Un martor de la incident a scris pe blogul său că Andrei ar fi cerut cu calm un extinctor încă de când a zărit primele flăcări. Acel extinctor nu a venit, din cauze necunoscute.

VIDEO / IMAGINI ŞOCANTE! Cum a izbucnit incendiul din Club Colectiv? Un alt concert a avut exact acelaşi tipar!

„Iniţial, nu s-a panicat nimeni, solistul Andrei Găluţ şi-a păstrat calmul cerând pe un ton foarte calm un extinctor pentru a remedia problema din scurt. Nu a venit acel extinctor. Dumnezeu ştie dacă Colectivul avea extinctor şi nu s-a implicat nimeni să stingă o flacară, sau nu a existat aşa ceva în sala vreodată. Ca oricare alt român care iese din casă, nu ne-am pus niciunul din cei care eram acolo problema «Are Colectivu' extinctor ca sa nu mor în incendiu? N-are. Ok. Nu merg că mor». Cine face asta? Cine se aştepta la asta? Probabil că dupa acest incident: toată lumea, dar până ieri absolut nimeni...”, scrie Alex Teodorescu pe blogul său.

Cumnata lui Andrei, Nicoleta Belean, a declarat că artistul este intubat, ventilat mecanic şi se află la terapie intensivă. Cu arsuri pe 45% din corp, băiatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Andrei Găluţ este ardeleanul care a ajuns în finala celei de-a doua ediţii Megastar din 2008 pe care a şi câştigat-o.

Doliu naţional timp de trei zile! Care sunt obligaţiile autorităţilor şi cetăţenilor români în această perioadă


Chitaristul trupei a murit şi trupul nu îi este încă găsit, în timp ce basistul a supravieţuit, dar este sub supraveghere la spital.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

EXCLUSIV! LUCRA LA NEGRU PENTRU 100 DE LEI PE SEARĂ! Mărturisirile îngrozitoare ale surorii uneia dintre victime

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, 17 persoane decedate au rămas neidentificate. În plus, în spitale sunt tineri răniţi grav a căror identitate nu a fost însă stabilită. Trupurile neînsufleţite au fost transportate  deja la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.  Parchetul Tribunalului Bucureşti anchetează cauzele incendiului, urmând să facă cercetări pentru ucidere din culpă şi apoi să stabilească cine ar fi vinovaţii pentru această tragedie.
Ultimul bilanţ al incendiului Club Colectiv arată că 27 de persoane sunt decedate şi alte 184 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Potrivit supravieţuitorilor incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe unul dintre stâlp de susţinere al clădirii aprinzându-se, ulterior focul cuprinzând tavanul. Apoi, bucaţi din plafon s-au desprins şi au căzut peste oameni. Cuprinse de panică, persoanele din club s-au îmbulzit spre iesire. În busculadă, mai mulţi tineri au murit. 

VEDEŢI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV

Sursă foto:

A.C.

Citeşte şi:

Ea şi-a dorit să moară, dar cuvintele nu i-au fost ascultate! Incendiul a lăsat-o rece

A murit! După ce a fost resuscitat... s-a stins din viaţă, la spital

Dana Neacşu distrusă după tragedia din clubul Colectiv! Îi acuză pe cei care au montat artificiile!

VIDEO / NENUMĂRAŢI STRĂINI printre victimele incendiului din Club Colectiv! Au bătut calea ca să-şi găsească sfârşitul în ghearele flăcărilor nemiloase

Anchetă de proporţii! Legătura dintre dezastrul de la Clubul Colectiv şi incendiul de la restaurantul Beirut din Constanţa

Cu ce s-au ales cei care au scăpat în viaţă de la incendiu? Flăcările i-au nenorocit!

EA este una dintre persoanele DISPĂRUTE după incendiul din clubul Coletiv! Nu a fost găsită în nici un spital!

Dezastrul "Colectiv"! Mai multe victime sunt încă neidentificate

VIDEO / Povestea TRAGICĂ a unui copil cu dizabilităţi de la INCENDIUL din clubul din Capitală. A fost primul său concert

Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

Toată lumea se distra, înainte ca totul să ia foc! Imaginea din timpul concertului din clubul bucureştean

GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro