Sebastian Ghiţă e apărat de avocatul mafiei din Serbia

© Sursa foto: www.nineoclock.ro

Aflat în arestul poliţiei din Belgrad, Sebastian Ghiţă a fost audiat în ultimele zile în legătură cu actele false pe care le-a prezentat autorităţilor sârbe. Cum legea din Serbia interzice ca inculpaţii să aibă apărători străini, fostul deputat a angajat un celebru avocat din Belgrad.

Sebastian Ghiţă va fi apărat în instanţa din Belgrad de avocatul Radovan Bacovic, cunoscut pentru procesele în care a apărtat lideri ai mafiei sârbe, potrivit Antena 3. Cunoscut ca un apropiat al preşedintelui Aleksandar Vucic, Radovan Bacovic a fost 11 ani judecător, preşedinte al Tribunalului din Belgrad, fost preşedinte al Comisiei Electorale.

Din 2004 este avocat, unul dintre clienţii săi celebri fiind un traficat de droguri supranumit "Lordul drogurilor" în Serbia.

Sebastian Ghiţă e acuzat de trafic de influența, după ce ar fi încasat 10 milioane de euro şpagă de la oameni de afaceri, pe care i-ar fi ajutat să câștige contracte IT cu statul. Pe numele său există două mandate de arestare în lipsă şi are cinci dosare penale în România. Fostul deputat  a dispărut pe 21 decembrie 2016 și a fost inițial dat în urmărire națională, după ce a încălat termenii controlului judiciar. Pe 10 ianuarie, pe numele lui Sebastian Ghiţă a fost emis un mandat european de arestare, omul de afaceri fiind dat și în urmărire internațională, prin Interpol.

Fostul deputat a fost prins pe 13 aprilie, în jurul orei 23:50. Sebastian Ghiţă era pe stradă împreună cu fratele său, iar polițiștii sârbi le-au cerut actele. Omul de afaceri le-a dat acte false și a pretins că e sloven, dar vorbea engleză.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro