VIDEO / Nu au mai făcut SEX de 10 ani! Secretele a trei femei care au ales să fie fericite fără bărbaţi lângă ele

Shirley Yanez - foto: Daily Mail

După ce s-au despărţit de partenerii lor, trei femei au descoperit că pot fi fericite și fără să aibă relații intime.

Susan Wilson, Shirley Yanez și Suzie Webster nu mai reușesc să își găsească un partener de viață de mai bine de 10 ani, dar acest lucru a încetat să le deranjeze, iar acum fiecare s-a împăcat cu acest lucru și își urmează pasiunile.
Cele trei femei consideră că viața nu a fost nicicând mai fericită și că se bucură de fiecare minut, acum că niciun bărbat nu mai ține cont de ceea ce fac în fiecare zi.

Susan susține că nu a mai avut o relație de 17 ani, iar la 55 de ani și-a pierdut speranța că va mai avea un partener.

„Zilele s-au transformat în săptămâni și săptămânile în ani și, până să îți dai seama,  trece mult timp de când nu ai mai făcut sex”, a spus Susan pentru DailyMail.

Shirley Yanez are 59 de ani, iar după ce s-a îmbolnăvit din cauza unei tinereți zbuciumate, a devenit celibatară.

„Mi-am văzut moartea cu ochii și când am primit o nouă șansă la viață, mi-am jurat că voi face doar lucruri care sunt bune pentru mine”, a spus femeia pentru aceeași publicație.

Pe de altă parte, Suzie Webster, de 61 de ani, a divorțat în urmă cu 11 ani, iar de atunci nu a mai reușit să găsească niciun bărbat care să o facă fericită.

Mai mult de 25% dintre femeile de peste 40 de ani care nu sunt într-o relație stabilă nu reușesc să mai aibă o viață împlinită, așa că devin celibatare convinse, iar multe dintre ele consideră că menopauza este unul dintre principalele motive.

Terapeuta Val Sammpson care se ocupă de relațiile dintre parteneri spune că femeile care au 40 sau 50 de ani pot experimenta la fel de multă dorință și că pot obține satisfacție sexuală  la fel ca femeile tinere.

Citeşte şi:

La aşa ceva nu v-aţi aşteptat niciodată! Ce se întâmplă cu sănătatea ta dacă renunţi DEFINITIV la sex!

A fost arestat după ce a făcut sex cu iubita lui în tren! Bărbatul venea de la mare cu copiii săi

V.M.

Foto: Daily Mail


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro