Secretele pe care producătorii de cosmetice nu vor să le știi! Experții care au grijă de vedete au mărturisit

© captură youtube

Frumusețea e importantă și, de multe ori este legată de cât de sănătos este organismul nostru. Experți în cosmetice, precum Mamie McDonald care a lucrat în trecut cu Madonna, a spus totul.

Conform BrightSide, Mamie McDonald a mărturisit că nu trebuie să subestimezi crema de protecție solară și că nu ar trebui să folosești una care are factor SPF sub 30.

Alte secrete mărturisite de cosmeticieni experți:

  • Nu trebuie să-ți usuci pielea dacă ai o inflamație. Majoritatea cremelor împotriva petelor conțin peroxid benzoyl care agravează inflamația și crește producția de sebum. Alcoolul acționează similar, așa că ce se recomandă este exfolierea pielii.
  • Gâtul este la fel de important ca fața. Deși nu apare în reclame și nu se fabrică produse speciale pentru el, gâtul este o parte foarte importantă din corp. Aceasta indică îmbătrânirea, așa că trebuie să ai grijă de el la fel ca de față.
  • Păstrează produsele cosmetice corect. Dr. Debra Jaliman a explicat ce înseamnă depozitarea produselor de înfrumusețare în baie. Baia are de obicei un aer călduț și umiditatea în aer este crescută, ceea ce face produsele să expire mai repede. Cremele de față și alte accesorii de înfrumusețare pe care nu le folosești zilnic ar trebui depozitate în frigider.
  • Nu folosi scruburi sau bureți de față, mai ales dacă ești predispusă la acnee. Este recomandat să nu folosești produse abrazive dacă ai acnee, pentru că asta conduce la o inflamație și mai gravă. Orice tip de piele are nevoie de o curățare delicată fără săpun, iar pentru reducerea roșeții se poate aplica o pastă formată din apă și aspirină pe petele în cauză.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro