Secretul ruşinos al puşcăriaşului care i-a făcut "fetiţe" pe Nuţu, Sile şi Corduneanu!

+2 click pentru
galerie

Individul care i-a umilit în ultimul hal pe Nuţu şi Sile Cămătaru, prcum şi pe Adrian Corduneanu şi "Ţăranul cu Maserati", are un trecut incredibil!

"Manglitor" de profesie, infractorul poreclit "Europeanul", care a transmis live pe Facebook mai multe monologuri despre lumea interlopă din România, susţine că a primit ameninţări cu moartea după ce i-a făcut "de terapie" pe Cămătari şi Corduneni. Reporterii SPYNEWS au descoperit că individul se află în prezent încarcerat într-un penitenciar din Grecia, fiind cazat în aceeaşi celulă cu mai mulţi români, şi că nu este prima dată când se află la mititica. 

În urmă cu doar câţiva ani, când se afla la Poarta Albă, "Europeanul" l-a dat în judecată pe directorul penitenciarului, acuzându-l de abuz în serviciu, apoi i-a "sifonat" la "gardă" pe nişte afacerişti din Constanţa. Şi, pentru că a dat de gustul proceselor, puşcăriaşul a dat-o în judecată pe o tânără din Medgidia, Gabriela C., susţinând că aceasta ar fi făcut un copil cu el şi nu îl lasă să îşi vadă odrasla. Într-un final, individul s-a ales cu o umilinţă maximă, fiindcă femeia a demostrat că tatăl copilului este altcineva.

Filmul care a "inflamat" lumea interlopă!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro